KONCERTEK

2018.02.10. Bernstein100 - Budapest Jazz Club, Budapest

 
Leonard Bernstein a XX. század egyik legjelentősebb, mai napig nagy hatású zeneszerzője. Karmester, zongoraművész, a West Side Story, Peter Pan, Candide és még számos világszerte ismert és rajongott musical szerzője, valamint a New York filharmonikusok vezetője volt. A musicalek mellett maradandót alkotott a balett, az opera, a kamarazene és a filmzene műfajaiban is.
 
A 2018-as év születésének 100. évfordulója, melyrõl a világ számos pontján megemlékeznek. Ennek apropójából készül a magyar jazz- és könnyűzene két népszerű előadója, Szőke Nikoletta és Gájer Bálint egy különleges műsorral, melyben a szerző legismertebb dalai jazzes köntösben szólalnak meg élvonalbeli hazai zenészek kíséretével.
 
Bernsteinhez – azon túl, hogy leginkább klasszikus zenész-karmesterként és musical szerzõként ismert – nagyon közel állt a jazz mûfaja. Kevesen tudják, hogy fiatal korában jazzklubokban is zongorázott. Mindez tetten érhető művészetében is. A Szőke Nikoletta és Gájer Bálint nevével fémjelzett vadonatúj produkció a zeneszerző-zseni ezen oldalát mutatja meg.
 
A koncerten elhangzanak Bernstein legismertebb melódiái: a Maria, a Somewhere, a Some Other Time (West Side Story) vagy az I Am Easily Assimilated (Candide) duettek és szólószámok formájában. A dalok között a mesterrel is találkozhat a nagyérdemû, ritkaságnak számító videó bejátszásoknak köszönhetően.
 
Közreműködik: Farkas Zsolt – zongora, Barcza-Horváth József – nagybőgő, Gyárfás Attila – dob

 

Jegyvásárlás: jegymester.hu

 

2018.02.03. Swing 'n Pop Gájer Bálint koncerrtje + Party - Orfeum, Budapest

 

A sármos énekes nemrégiben megjelent "Swing’n Pop" című nagylemezének dalai mellett, az “Egyszerű az élet” című fonogram díjas albumának dalai alkotják vadonatúj műsorának alapját.

Bálint személyisége, laza, magával ragadó előadásmódja évek óta telt házas produkciókat eredményez. Különleges orgánuma és kiváló stílusérzéke hitelesen idézi meg az 1930-40-es évek örökifjú standardjeinek hangulatát, és fűszerezi a mai kor igényeinek megfelelően. Saját dalai mellett klasszikus swingeket, latinos lüktetésű szerzeményeket és kimondottan pop zenei dalokat is játszik.

Bálint a szó klasszikus értelmében vett entertainer, akinek Budapesten csak az Orfeumban megtekinthető, havi rendszerességgel szervezett klubkoncertjei egy finom vacsora és kellemes italok mellett egész estés élményt jelentenek.

A koncert után hajnalig DJ Selector Emka pörgeti a lemezeket

Zenekar:
Gájer Bálint – ének
Hámori János – trombita
Abbas Murad – harsona
Nagy Balázs – tenor szaxofon
Cserta Balázs – alt szaxofon
Reviczky Balázs – zongora
Dobai István- gitár
Piri Béla – nagybőgő
Potesz Balázs- dobok

Kapunyitás 20 órakor
Programkezdés 21 órakor
Vacsorázási lehetőség 23 óráig

Jegyárak
■ Deluxe: 7.000 Ft
■ Prémium: 3.500 Ft
■ Standard: 2.500 Ft

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy 6 fős asztalainkat nagyobb csoportok számára tartjuk fent, így amennyiben Ön 6 fős asztalnál 5 főnél kevesebb helyet foglal le, előfordulhat, hogy egy másik asztalt ajánlunk fel Önnek, mert a nagyobb létszámú foglalások élveznek prioritást ezeknél az asztaloknál. Megértésüket köszönjük.

A DELUXE ASZTALOKNÁL LÉVŐ JEGYÁRAK 3.500,-Ft LEFOGYASZTHATÓ KUPONT TARTALMAZNAK!

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a Deluxe jegyhez tartozó 3.500,-Ft értékű fogyasztási kupont az est napján érkezéskor a bejáratnál tudja átvenni. A kupont, a rajta feltüntetett dátumon lehet felhasználni, készpénzre nem váltható, visszaadni belőle nem tudunk, elvesztése esetén nem pótolható, az ebből fakadó veszteségért az Orfeum felelősséget nem vállal. Kérjük, őrizze meg kuponját, melyet a fogyasztása fizetésekor felszolgáló kollégánknak szíveskedjen átadni.

 

Jegyvásárlás: orfeum.hu/jegyvásárlás

Támogatók: